ningbo chenming sprayer co.,ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken: ChenMing
Aantal werknemers: 136~196
Jaarlijkse omzet: 9000000-18000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Klanten bediend: Rieke Berlin
Inleiding

De Spuitbusco. van Ningbochenming, Ltd werd opgericht in 1986. Het is gespecialiseerd in de productie van allerlei plastic spuitbussen.

De Spuitbusco. van Ningbochenmng, Ltd wordt gevestigd in Yuyao, Ningbo-Stad, Zhejiang-Provincie, naast Ningbo-Haven, de Luchthaven van Ningbo Lishe, en de Internationale Luchthaven van Hangzhou Xiaoshan. Het is een enige aandrijving van twee uur van ons bedrijf aan de Internationale Luchthaven van Shanghai Hongqiao. Het is ook naast Snelweg hangzhou-Ningbo en de Nationale Snelweg van No.329, die het vervoer van of aan ons geschikter maakt. Aangezien het naast de Stad van China de Plastic en van China Lichte Stad van de de Industrievorm ook juist is, maken de unieke regionale voordelen tot ons bedrijf een professionele fabrikant van plastic producten.

Ons bedrijf, die een landgebied van 12.000 vierkante meters en een fabrieksgebied van 20.000 vierkante meters behandelen, is nu een wetenschappelijke en technologische onderneming gespecialiseerd in de productie van plastic spuitbussen en kosmetische verpakking met binnenshuis R&D-afdeling, productiefabriek en op de markt brengend team geworden. Het heeft met vele internationale beroemde merken in de industrie ook samengewerkt. De geavanceerde professionele technologie, superieure kwaliteit, de efficiënte op de markt brengende diensten helpt samen onze cpmpany zich onophoudelijk groeien en ontwikkelen.

Na jaren van ononderbroken ontwikkeling, heeft ons bedrijf diverse internationale of binnenlandse certificatie van het kwaliteitssysteem zoals SGS, TUV, ROHS, ISO9001 ontvangen: 2008. Het bedrijf heeft de Sociale de Verantwoordingsplichtcontrole van BV, ZIJN Controle van het Kwaliteitssysteem en Controle c-TPAT ook overgegaan. Het heeft ook 7s voor dagelijks praktisch gebruik gevolgd en strikt de productkwaliteit onder IQC, IPQC, QC, CFQC, QA, OQC-stromen voor het testen van en het leiden van de leveringsketen gecontroleerd.

Het ontwikkelen van concurrerende producten, bouwend een merk, verzekerend kwaliteit en voortzetting is onze filosofie. Uw tevredenheid is ons doel. Sluit me aan bij ons voor wederzijdse voordeel en ontwikkeling.

Momenteel, verhoogt ons bedrijf de investering om het beheer, controlekwaliteit te verbeteren en innovatie te bevorderen. Het streeft de de industrieleider van spuitbus uitvoerende ondernemingen in China te worden ernaar

Geschiedenis

In 2001, PLASTIC Co. van YUYAO CHENMING, werd Ltd gevestigd.

In 2007, de SPUITBUSco. van NINGBO CHENMING, werd Ltd gevestigd.

Dienst
Lage MOQ: Het kan uw promotiezaken zeer goed ontmoeten.
•OEM keurde goed: Wij kunnen om het even welk uw ontwerp veroorzaken.
•De goede Dienst: Wij behandelen om het even welke cliënten als vriend.
•Goede Kwaliteit: Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Goede reputatie in de markt.
•Snelle & Goedkope Levering: Wij hebben grote korting van forwarder (Lang Contract).
•De goede naverkoopdienst.
Ons Team

China ningbo chenming sprayer co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

manger

Verkooptrog: Enoch Zou

Menigte: 86-13566342121